top of page

​STYLE​ & TAP

Op zoek naar betaalbare fashion- en productfotografie? Met Style&Tap kun je zelf kleding, accessoires en design-artikelen fotograferen. Zonder in te leveren op beeldkwaliteit. Style je product en zie direct het resultaat op een tablet. Helemaal tevreden? Dan zorgen wij voor een professionele nabewerking.

 

  • Geschikt voor productfotografie vanuit een vast standpunt. 

  • Ideaal voor het fotograferen van producten voor webshops


​FOTOSTUDIO

Style&Tap heeft twee ruime en volledig ingerichte fotostudio’s. In de eerste studio staat alle benodigde apparatuur om kleding te fotograferen op een paspop, hanger of een echt model. Alles is bij binnenkomst voor je ingesteld.

 

In de tweede fotostudio fotografeer je accessoires zoals tassen, schoenen, sieraden en design-artikelen. Na een korte introductie is de studio van jou. 

 

Offerte aanvraag

Zelf aan de slag met mode- en 

productfotografie in Amsterdam?

Huur de professionele fotostudio’s

van Style&Tap. 

Petra & Victor, KNIT-TED

“Sinds 2012 werkt ‘Knit-ted’ al samen met Studio van Beusekom. In Juli dit jaar introduceerde Jos ons de nieuwste werkwijze in productfotografie namelijk ‘Style & Tap’. Samengevat zijn de werkwijze, de prettige samenwerking en het eindresultaat de reden waarom wij kiezen voor ‘Style & Tap’. Voor hoge kwaliteit productfotografie voor een betaalbare prijs is Studio van Beusekom dus het juiste adres!”

Jim Weijland, TONY COHEN

“De ervaring van TONYCOHEN met Style & Tap is erg positief. Grote collecties kunnen met dit systeem snel en efficiënt worden gefotografeerd met als resultaat scherpe en professionele visuals. Zeer flexibel met last minute afspraken, extra assistentie en een uitvoerige beeldbewerking met schappelijke tarieven.”

Klanten over ons:

Bericht ontvangen!

bottom of page